Yleisurheilukoulu

Nopeammin. Korkeammalle. Voimakkaammin.

Tarvasjoen Urheilijat järjestää vuonna 2019 yleisurheilukoulun kaikille halukkaille. Koulu sisältyy kauden osallistusmismaksuun, joka on 30€/urheilija (+seuran jäsenmaksu). Tämä kattaa varsinaisten yleisurheilukoulun harjoitusten lisäksi myös muut kauden 2019-2020 harjoitukset (syksyn harjoitukset, sekä talvella harjoituskerrat Tarvashovissa/Kupittaalla). Kausimaksun lisäksi tulee huoltajan ostaa erikseen yleisurheilulisenssi SUL:n nettisivuilta: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/SUL-OmaPalvelu

Tavoitteet

Yleisurheilukoulussa pääpaino on tutustuminen eri lajien perusteisiin, leikin ja monipuolisten harjoitteiden muodossa. Tavoite on kehitää lapsen yksilöllisten perustaitojen (hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen) lisäksi sosiaalisia taitoja (ryhmässä toimiminen), sekä myös lajiin välillä kuuluvien pettymystenkin käsittelyä. Lapsia kannustetaan osallistumaan kesän urheilukilpailuihin, mutta ketään ei tähän velvoiteta.

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta, vaan lajeja harjoitellaan jokaisen taso huomioon ottaen. Tavoitteena on saada hienoja kokemuksia eri lajeista, sekä onnistumisen ja kehityksen tuomaa iloa.

Yleisurheilu sopii erinomaisesti oheisharjoitteluksi kaikkiin lajeihin tasosta riippumatta, harrastit sitten jääkiekkoa, frisbeegolfia tai jotain siltä väliltä. Yleisurheilua monipuolisempaa tapaa liikkua on vaikea löytää.

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun

Harjoituksiin voi tulla mukaan kokeilemaan (ilman ilmoittautumista), löytyisikö yleisurheilusta mieluinen laji. Varsinaisen ilmoittaumisen yleisurheilukouluun voi tehdä täällä.  Lisätietoja voi kysellä ohjaajilta (yhteystiedot alla).

Toivomme, että lapsi innostuu yleisurheilusta ja jatkaa lajin parissa myös tulevina vuosina. Vanhemmat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan harjoituksiin.

Mikäli käytössä on Facebook, kannattaa tykätä Taru Yleisurheilu sivusta. Sen on tarkoitus toimia rinnakkaisena tiedotuskanavana.

Mikäli tiedät kiinnostuneita urheilijanalkuja, niin ota ihmeessä mukaan harjoituksiin.

Kilpailujen aikataulut löytyvät muutama päivä ennen kilpailua osoitteesta kilpailukalenteri.fi


Lisätietoja:

Eero Syrjälä, 050-490 8355

Markku Uusitupa, 040-5071990