Kauden 2016-2017 päätöstilaisuus

Seura järjesti jaostojen yhteisen kauden päätöstilaisuuden 10.4.2017 Tarvashovissa. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana menestyneitä ja tunnollisesti harjoitelleita urheilijoita, sekä ansioituneita toimitsijoita. Onnittelut kaikille palkituille.

Yleisurheilu

Yleisurheilu- ja hiihtojaoston palkitsemat henkilöt:

Vuoden tyttöurheilija: Riia Tuominen

Vuoden poikaurheilija: Vilhelmi Syrjälä

A-rajoja saavuttaneet yleisurheilijat:

Vilhelmi Syrjälä

Riia Tuominen

Reko Tuominen

Kolme yleisurheilijaa saavuttivat a-rajat yhdessä tai useammassa lajissa. Heidät palkittiin stipendein.

Kannustuspalkinto:

Neea Lehtonen

Milla Raitaluoma

Suvi Uusitupa

Saga Räikkönen

Noora Hänninen

Viidelle yleisurheilijalle myönnettiin kannustuspalkinto tunnollisesta harjoittelusta. Kuvasta puuttuu Saga Räikkönen.

 

Jääkiekko

Taru Hockey palkitsi pelaajia ja toimihenkilöitä.

G1-09 Eemeli Hartikainen
Eemeli tuli kauden alkaessa uutena joukkueen mukaan,ja otti nopeasti paikkansa joukkueesta. Iloinen poika joka tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. On harjoituksissa ja peleissä aina iloisena ja positiivisena mukana. Erittäin yritteliäs peleissä sekä harjoituksissa ja sen myötä kehittynyt koko kauden tasaisesti.

F2-08 Santeri Järvinen
Santeri on esimerkillinen ja reipas harjoittelija joka jaksaa kuunella ja keskittyä annettuihin tehtäviin. Yrittää harjoituksissa sekä peleissä aina hienosti. On kehittynyt kauden aikana paljon,ja tämän myötä saanut paljon rohkeutta pelaamiseen.

F1-07 Eetu Ylitalo
Eetu on ottanut huiman askeleen vuoden aikana asennoitumisessa harrastukseensa. Sähläävästä pojasta on tullut kehittymisestään kiinnostunut nuorimies. Eetu on omien harjoitusten lisäksi käynyt lisämaalivahtijäillä sekä ahkerasta auttamassa myös vanhempaa ikäluokkaa. Samaa menoa eteenpäin, niin isoja askeleita on vielä paljon edessä.

E2-06 Niilo Salmela
Pelannut kaikki pelit mallikelpoisesti ja auttanut joukkuetta hienosti omalla panoksellaan. Asenne on kohdallaan ja harjoittelee tunnollisesti.

E1-05 Teemu Toivonen
Toiminut erinomaisesti joukkueen kapteenina ollen esimerkillinen johtaja niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin. Vastuunkantaja joka ei kaihda vaikeintakaan tilannetta joukkueen edun sitä vaatiessa.

D2-04 Ilmari Rauta
”Kun pelaajista yleensä puhutaan ja sanotaan että joku osaa luistella niin samalla ainakin kaikki 70-luvulla ja aikaisemmin syntyneet mainitsee heti jo Reijo Ruotsalaisen ja hänen keijukaisen kevyen luistelunsa. Sitten kun puhutaan laukauksesta niin puhe kääntyy automaattisesti Patrik Laineen puoleen ja hänen onetimeriinsa. Jos taas puhutaan kiekonkäsittelystä ja sametin pehmeistä käsistä niin monet ovat katsoneet youtubesta Pavel Datsjukin rankkareita ja kehuvat niitä käsiä yhdeksi maailman parhaiksi. Mutta kun puhutaan luonteesta niin ei tule ihan niin paljoa nimiä mieleen. Pienen hetken päästä joku sanoo TPS:n nuoren ja pienen Saku Koivun tai tämän hetken aktiiveista Leo Komarovin, Kris Draperkin varmaan mainitaan lopuksi.

Tämä vuonna tästä Turkuturnauksenkin voittaneesta 04 joukkueesta haluaan palkita pelaaja, jolla ei Reijo Ruotsaisen luistelua eikä Pavel Datsjukin käsiä, ei näitä ominaisuuskia tosin ole kenellään muullakaan tässä joukkuessa valmennus mukaan lukien mutta tällä pelaajalla on poikkeuksellinen periksiantamattomuus ja hermokontrolli sekä ennen kaikkea sitkeys. Peleissä on tullut monenlaisia iskuja, osa niistä on ollut kohtuuttomiakin mutta joka kerta on peluri noussut ylös ja jatkanut pelamista ilman isompaa numeroa omasta tekemisestään. Tästä raudanlujasta luonteesta voisi moni pelaaja ottaa mallia. Palkittava pelaaja on Ilmari Rauta.”

D1-03 Niko Wahlsten
Taitopelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvin molempiin suuntiin. Pistenikkari, joka on myös monella tapaa yksi joukkueen pelillisistä johtajista. Tunnollinen ja ahkera harjoittelija, joka keskittyy treeneissä oleelliseen. Mahdollisuudet ja edellytykset kehittyä jääkiekkoilijana huikeasti

Ladyt Reetta Vastamäki
Reetta tuli kiekkokoulun myötä joukkueeseen. On aktiivinen, aina valmiina peleihin ja hyvät pelisilmän ja -taidot osaava nuori nainen.

Edustus Braden Smith
Saapui Tarvasjoella jääkiekkokassissa ja heti alusta alkaen on ottanut oman paikkansa joukkueesta. Taitopelaaja, joka ei jätä myöskään vedä yhtään vaihtoehtoa puolivaloilla. Edustuksen pistepörssin kärki ja tärkeä palanen kuluneen kauden kokoonpanossa.

Vuoden taruhockeylainen Mikko Tanhuanpää
Mikko on ollut mukana lastensa myötä F2- kiekkokoulu- ja G-junioreiden valmennuksessa. Mikko tulee erittäin hyvin toimeen lasten kanssa ja ymmärtää seuratyön tärkeyden ja sen laaja-alaisuuden. Valmennuksen lisäksi Mikko on toiminut F2-joukkueen taustalla hoitaen tärkeitä yrityskontakteja sekä joukkueelle että keväällä järjestettyyn kiekkokouluturnaukseen.

Vuoden huoltaja Janne Ylitalo
Janne on toiminut kahden joukkueen huoltajana ja hoitanut kaikki huoltoon liittyvät tehtävät erittäin tunnollisesti. Varsinkin oli tärkeä lenkki F1-07 joukkueen taustalla. Janne on ollut myös luistelukoulun huoltajana ja monelle tuttu näky lauantai aamuisin teroituskoneen äärellä. Jannen kaltaisille ”tekijämiehille” on tarvetta jokaisessa organisaatiossa!

Vuoden joukkueenjohtaja Katri Tuominen
Toiminut moitteetta joukkueen eteen omia tuntejaan säästämättä esim. huolehtimalla leirin,turnauksen yms. virkkaamista unohtamatta. Antoi kotinsa useasti joukkueen käyttöön konsertti harjoituksissa vaikkakin pieniltä vahingoilta ei säästytty. Luonut valmentajille mahdollisuuden keskittyä tehtäväänsä siten ettei ole tarvinnut miettiä valmennuksen ulkopuolisia asioita

Vuoden joukkue E2-06
TarU Hockey on kasvattajaseura ja toiminnan yksi tärkeimmistä mittareista on junioreiden määrä. E2-06 joukkue on seuran suurin joukkue ja kuluneella kaudella ryhmään on tullut useita uusia pelaajia. Joukkueen toimihenkilöt Jannen ja Samulin johdolla on hienosti hoitanut haastavan kauden ja kahden peliryhmän pyörittämisen. Tämän lisäksi joukkue on harjoitellut erittäin laadukkaasti ja jokainen pelaaja on kasvanut urheilullisuutta kohden kaikessa tekemisessään.

Vuoden juniorivalmentaja Marko Kaunismäki
Marko on erittäin tunnollinen valmentaja, joka hoitaa tehtävänsä mallikkaasti. Markossa yhdistyy ammattitaito, sosiaaliset taidot, suunnitelmallisuus ja se että tulee toimeen lasten kanssa. Tämä on taannut sen että jokainen F2 ikäinen pelaaja on saanut omantasoista harjoittelua ja pelaamista kauden aikana. Pelaajien lisäksi Marko on valmentanut omaa valmennustiimiänsä ja tämä näkyy muiden valmentajien sitoutumisessa ja osaamisen kehittymisessä.

Vuoden valmentaja Mikko Jokinen
Mikko on pitkänlinjan valmentaja, joka on toiminut 2003 ikäluokan perämisessä useita vuosia. Pitkäjänteinen työ näkyy joukkueen otteissa pelillisesti. Mikon valinnan varmisti se, että syksyllä käärittiin hihat ja alettiin hommiin sen eteen että joukkueen sisäiset tasoerot saatiin kirittyä kiinni ja että joukkue alkaa pelaamaan yhtenäisesti. Mikon johtaman valmennustiimin lopputulos oli keväällä loistava ja on ollut mukava seurata yhtenäisen joukkueen syöttöpelaamiseen painottuvaa peliä. Tämän myötä myös joukkueen yksilöt ovat saanneet valmennukselta eväitä henkilökohtaiseen kehittymiseen.

C2 lahjakas juniori Juuso Wahlsten palkinto Valtteri Jokinen
Innokas harjoittelija, joka on kehittynyt kauden aikana isoin harppauksin, vaikka onkin kärsinyt loukkaantumisista. Löysi kauden edetessä itsestään myös pisteiden tehtailijan. Omaa erittäin hyvät henkilökohtaiset pelitaidot ja pystyy hyödyntämään niitä joukkueen eduksi. Ollut läpi kauden isossa roolissa ja kantanut vastuuta joukkueesta harjoituksissa, peleissä ja kentän ulkopuolella. Joukkueen liideri, jolla on mahdollisuudet ja edellytykset kehittyä jääkiekkoilijana pitkälle.

Erityismaininta Ari Airas/TarU Hockey edustusjoukkue
Ari omalla persoonallaan ja panoksellaan on tuonut edustusjoukkueen arkeen ryhtiäliikkeen joukkueenjohtajan tehtävässä. Edustusjoukkue on hoitanut oman ruutunsa seurassa mallikkaasti ja nyt voidaan ylpeydellä mainita sana ”edustusjoukkue” sillä hommat hoidetaan mallikkaasti kaukalossa ja sen ulkopuolella. Viimeisin silaus maininnalle oli toisen joukkueen perustaminen IV-divisioonaan, jonka perustamisjäällä viiletti samantien 20 pelaajaa.